BOSRESTAURANT OVERBERG

BOSRESTAURANT OVERBERG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 81 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bosrestaurant Overberg. Meer weten? Ontdek meer

15 feb 2022 om 20:25 Het was echt super lekker!
15 feb 2022 om 15:27 Het eten werd perfect op tijd bezorgd door een vriendelijke man. Het eten was lekker en voldoende, maar bovengemiddeld geprijsd voor de hoeveelheid die je krijgt.
9 feb 2022 om 20:23 Het eten was zeker lekker alleen voor de prijs is het te weinig eten verder was het zeker goed warm en op smaak
23 jan 2022 om 20:29 Heerlijk eten, zoals verwacht. Misschien alleen een tip om een andere form van verpakken voor de bezorging te vinden? Het eten zit wat te opgesloten.
15 jan 2022 om 22:51 Hamburger is echt wel lekker, vlees is top, broodje dan weer beetje goedkoop. Friet is heerlijk, maar met de mayonaise zijn ze best karig. De salade is echt ondermaats. Voor een hoofdgerecht van meer dan 17 euro verwacht je wel iets meer kwaliteit.
15 jan 2022 om 22:24 Erg lekker gegeten, de hamburger is echt top! Frietjes waren ook lkker warm en krokant. Zelfs de tas bezorgd een glimlach!
15 jan 2022 om 21:31 Ik heb een vega wrap besteld. Die is echt zo klein maar behalwe voor de harde wrap wel smakelijk. Voor 12,50 niet het geld waard. Mijn man een varkenssnitchel voor 16 nog wat. We hebben voor dat prijs zeker al beter gegeten.
11 jan 2022 om 22:46 Super lekker eten, en heel snel bezorgd. Aan tafel in een restaurant blijft het lekkerst maar voor nu een goed alternatief! Heel goede kwaliteit en goed verpakt om het extra warm te houden. Koud en warm apart verpakt!
9 jan 2022 om 20:32 Lekker gegeten, prima op tijd
8 jan 2022 om 6:55 Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!
6 jan 2022 om 19:14 Heerlijk gegeten!! echt een aanrader!! Burger en sate gegeten allemaal heel goed en heel snel klaar!
2 jan 2022 om 21:22 De vorige keer waren we super enthousiast omdat de patat toen in een doosje werd geleverd. Hierdoor waren ze nog goed warm en krokant. Dit keer zat het in een zakje waardoor de kwaliteit dan echt snel achteruitgaat.